Статии

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ
Чрез регистрация, клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазина на "VIPCERAMICA ПЛОВДИВ" ООД".
Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване.
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на отстъпки и промоции, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред.

ЦЕНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ
Посочените цени в електронния магазин са с начислено ДДС. Основните цени и параметри характеризиращи стоките са оказани за всеки продукт.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ
"VIPCERAMICA ПЛОВДИВ" ООД" си запазва правото да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на своите клиенти. Потребителите заплащат цената която е била актуална към момента на поръчката.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ:  
С цел закупуване на продукти от електронния магазин на "VIPCERAMICA ПЛОВДИВ" ООД", клиентите правят регистрация и попълват лична информазия в регистрационната форма. Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни. "VIPCERAMICA ПЛОВДИВ" ООД" използва личната информация само и единственно с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка.
Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

ПОРЪЧКА
Намерете желания от Вас артикул и натиснете бутона „Поръчайте“ за да го добавите в количката за пазаруване, която се намира в горната лента на екрана. След като сте избрали желаните артикули влезете в кошницата за пазаруване където може да видите избраните артикули, тяхното количество и стойност. За да продължите с поръчката натиснете бутона „Плащане“. Ако не сте се логнали в системата тя ще ви подкани да го направите или да се регистрирате ако все още не сте регистриран.
Може да изберете и опцията: Еднократна поръчка

ДОСТАВКА
Стойноста на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките. И подлежи на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента. В рамките на гр.Пловдив, гр.Пазарджик и гр.Велинград доставката е безплатна. Информация за транспортът извън тези населени места може да получите на телефон: +359 896 64 46 71 или sales@vipceramica.com/
След като направите вашата поръчка и я потвърдите наш служител ще се свърже с вас, за да уточни часа и стойноста на доставката. Наличните стоки се доставят в срок от 2 до 4 работни дни след направената поръчка. Доставката се извършва задължително с транспорт на фирмата или куриер.

Важно!
При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол.
Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма уснование за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ
При потвърждение на поръчката вие заявявате, че желаете да закупите добавените стоки в кошницата и сте запознати с общите условия за поръчка и доставка.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
Връщане на закупена стока от "VIPCERAMICA ПЛОВДИВ" ООД", става с писменно заявление в което заявявате желанието си да върнете закупената стока. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. При отказ от договора, стоките ще да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, т.е. опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и задължително със съпровождащата ги документация. В противен случай, прекратяването на договора става след ново договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на адрес: гр.Пловдив, ул. "Дружба" 24, или на имейл адрес: sales@vipceramica.com/

ПЛАЩАНЕ
1. Банков Превод

Банка:
BIK:
IBAN:
Основание: Онлайн поръчка номер

2. Наложен платеж

Вие плащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката до вашата врата. Срокът за доставка е до 6 работни дни след като получим вашето потвърждение и попълнената Форма за поръчка. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени.

Имате възможност за Финансиране от
TBI Credit
JetCredit