ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ

ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ

ДУШ КАБИНИ ЗА БАНЯ

   Много бани и тоалетни са проектирани в едно общо помещение. Подобен архитектурен проект спестява място. Предимството е че и докато взимате душ лесно може да извършите профилактично почистване на тоалетната и около нея. Непосредствено с тези предимства идва и основния недостатък. След взимане на душ стените са влажни, а подът е мокър. Когато не е много топло и вентилацията не е много силна помещението може да остане влажно почти цяло денонощие. Това означава, че при ежедневно вземане на душ банята и тоалетната ще са постоянно влажни. От една страна ще е неприятно когато се ползва тоалетната, а от друга високата влага е предпоставка за образуване на мухъл.

    Един от начините да се излезе от това положение е изграждането на душ кабина за баня, параван за баня или монтирането на готова кабина за баня. По този начин след ползване на душ зоната водата се оттича по-бързо, а тоалетната остава суха.
Под вратата на душ кабината за баня или паравана вместо праг може да бъде монтиран лентов сифон, който изглежда по-нестандартен и интересен като дизайн.

    Стъклото, което се използва за направата на душ кабини за баня и паравани за баня е закалено/темпериран кристал – устойчив на удар. При счупване става на малки парченца. То може да бъде прозрачно, матирано, зелено стъкло, синьо стъкло, стъкло с лакобел – всякакви цветове по RAL (червено, черно, оранжево, жълто и др.).

Освен в цвят, стъклата за душ кабините и паравани могат да са и с орнаменти:

Душ кабина за баня и душ параван за баня с ивици – широки, тесни, намаляващи
Душ кабини за баня и паравани за баня с – цветя, листа, флорални мотиви
Душ кабини за баня и душ паравани за баня с животни – пеперуди, риби
Орнаментите могат да се правят както върху прозрачно или матирано закалено стъкло, така и върху цветно.

Готови ли сте да създадете уют в банята си?Ние сме готови да ви помогнем.

Магазин  VIPCERAMICA  Ви пожелава много усмивки :)

Сортирай по:
Покажи:
Показани 1 до 8 от 136 (17 Страници)