Статии

За нас

Искате да имате Lamborghini в дома си! За първи път в Пловдив имате шанс да поръчате луксозния гранитогрес на бранда и да преобразите банята си. С плочки с визия на карбон или с релефни модели, сякаш излезли под четката на художник. 

Мястото е „VIP керамика”

Разположен върху 1500 квадрата, в нова модерна сграда - със собствен паркинг - на бул. „6-ти септември” № 270

Модерната баня все повече се превръща в оазис на дома ви. Романтична, ретро или съвременна - тя е огледало на вкуса ни. Какъв стил да изберете за нея - това ще решите само вие. Във „VIP керамика” ще намерите огромно разнообразие от идеи, както и всичко необходимо, за да ги реализирате: теракота, гранитогрес, фаянс,пълно обзавеждане за баня, мивки, шкафове, огледала, вани, хидромасажни душ кабини, ламиниран паркет, сифони, сауни и аксесоари - всичко за банята на едно място!

С какво е по-различен „VIP керамика”? „ При нас намират място най-елитните световни брандове - от луксозният гранитогрес на Lamborghini до неповторимия дизайн на санитарията и мебелите за баня на Valentino. Ако сте още по-екстравагантни купете си фаянсови и подови плочки, инкрустирани с истински камъни Svarovski. Добре подготвени специалисти ще ви помогнат да преобразите банята си - с новите декори с геометрични мотиви, развити в цялата палитра от цветове. Новите декоративни колекция са идеални, за да обзаведете банята си с мотиви, вдъхновени от природата. Флорални и растителни елементи ще превърнат банята ви в зашеметяващо пространство, отворено към деликатната изразителност на опростените и елегантни форми.

Тук ще намерите и най-доброто от българските и европейски производители - „Видима”, KOLO, Ideal Standard и ROCA. И ще научите кои са най-новите икономични технологии в използването на водата - като “студен старт”. Тази „умна” технология предотвратява ненужния разход на енергия в момента на пускане на водата, което ще се отрази благоприятно на сметките ви. Технологията е част от иновациите на Ideal Standard.

Във “VIP Керамика” ще намерите  още две световноизвестни фирми - немската Villeroy&Boch, която вече 268 години - задава тенденциите в дизайна и културата на банята в Европа. Другият първокласен бранд е швейцарският Laufen - той влиза в състава на ROCA и е сред лидерите в производството на керамична санитария.


 Във „VIP керамика” бързо ще ви накараме да се почувствате, като ВИП персона. Това не е само шоурум, а нещо повече. Тук ще ви посрещнем в стилни кътове за релакс на втория етаж. И докато отпивате чаша вино или друго питие, специалисти ви съветват, как да подберете най-доброто за вашата баня. Изготвяме индивидуален 3D проект на баня ви и след всичко това, ви осигуряваме безплатен транспорт до посочен от вас адрес. Стилът на VIP керамика е на път да заинтригува и пловдивските дизайнери и архитекти, като предизвика усета им към симбиозата между красота и функционалност. Фирма "VIPCERAMICA ПЛОВДИВ" е лидер в своята област - търговия с продукти за обзавеждане на бани, плочки от фаянс, теракот и гранитогрес, аксесоари и мебели за баня, хидромасажни системи и др.

       Стратегията и ценовата политика на фирма "VIPCERAMICA ПЛОВДИВ" е насочена към една главна цел: Да осигурят на Вас, нашите клиенти, възможността да избирате от най-широка гама продукти и то при най-изгодните за Вас финансови условия. Нашият стремеж е да Ви бъдем максимално полезни като осигурим не само доставката на продуктите, но и цялостна консултация, компютърно проектиране и визуализация на бъдещите обекти. 
Най-важното за нас е коректността и лоялността към клиентите ни.

     Оставаме на Ваше разположение за да отговорим на всяко конкретно запитване, да Ви запознаем подробно с всички предлагани от нас продукти и да обсъдим възможностите за бъдещо сътрудничество.