СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ ЗА БАНЯ

Едни от най-качествените структури за вграждане се правят в Германия – там са фирми производители като Viega и Grohe. Швейцарците също се славят като производител на казанчета от много високо качество –  фирмата Geberit. Тези три фирми се борят за лидерска роля в производството на структури за вграждане в световен мащаб – съперничеството по между им е постоянно.

Идеята е, че високо-качествените продукти обикновено си имат и съответната цена. Тук по традиция се намесват китайските и турски производители – на пазара могат да се намерят качествени структури за вграждане на доста приемливи цени с такъв или подобен произход. Разбира се, възможна е и другата хипотеза – да вземем продукт с ниска цена и ниско качество.

Точно поради тези причини, трите водещи фирми, често пускат промоции на структури за вграждане – това са обикновено промо пакети състоящи се от структура ( с казанче ), крепежи и бутон за активиране. Трябва да имате в предвид, че това се отнася за най-елементарните продукти, т.е. не може да намерите нещо специфично на добра цена, промоция на структури за вграждане се правят на конвенционалните продукти.

Сортирай по:
Покажи:
Показани 1 до 8 от 34 (5 Страници)